تاکید پزشکیان بر ضرورت رفع اشکالات امنیتی آشکار شده در جنگ ۱۲ روزه اعلام آمار دقیق شهدا و مجروحان جنگ ۱۲ روزه از سوی سخنگوی دولت سرلشکر حاتمی، فرمانده کل ارتش: نقشه‌های شوم دشمن با خون پاک شهدا خنثی شد/ دشمنان شکست بزرگی خوردند رهبر انقلاب در دیدار مسئولان عالی قوه قضائیه: یقه جنایتکار نباید رها شود / مسئولان باید با قوت و روحیه کامل به کار خود ادامه دهند بیانیه مجلس: باید برای مذاکره پیش شرط گذاشت آخرین قیمت‌ها در بازار تجاری/ دلار توافقی کاهش یافت اعلام وصول طرح مقابله با نفوذ سرویس‌های اطلاعاتی و نهاد‌های بیگانه دیدار وزیر دفاع با خانواده سپهبد شهید محمد باقری آخرین ساعات زندگی سردار حاجی زاده پیش از شهادت چگونه گذشت؟ ادارات این استان فردا چهارشنبه دورکار شدند جزئیات گزارش وزیر کشور درباره جنگ اخیر: ناامنی داخلی نداشتیم معاون هماهنگ‌کننده عقیدتی سیاسی ارتش: مساله دشمنان فقط ایران نیست مساله آنها سلطه بر جهان اسلام است سه تن از فقهای شورای نگهبان توسط رهبر انقلاب ابقا شدند سخنگوی دولت: دولت با آزادی اینترنت موافق است، اما اگر برای مثال خبرنگار نیاز به اینترنت آزادتری دارد باید به او داد پزشکیان: آنچه در جنگ ۱۲ روزه بدست آوریم ارزشمندتر از چیزی بود که از دست دادیم

درخواست سخنگوی دولت از مردم؛ همه به پویش «استفاده از ماسک» بپیوندند

سخنگوی دولت گفت: توزیع ماسک ارزان‌قیمت با همکاری شهرداری‌ها و وزارت صمت انجام می‌شود، گفت: ظرفیت تولید ماسک صنعتی به ۵ میلیون در روز رسیده است و ما درخواست داریم همه به پویش «استفاده از ماسک» بپیوندند.
تاریخ انتشار: ۱۳:۳۰ - ۱۰ تير ۱۳۹۹ - 2020 June 30
کد خبر: ۴۸۴۱۵

به گزارش راهبرد معاصر؛  نشست علی ربیعی سخنگوی دولت با اصحاب رسانه دقایقی پیش آغاز شد.

 

وی ضمن تبریک ولادت امام رضا (ع) گفت: رییس‌جمهور سخنانی در خصوص هم افزایی و کنار هم بودن قوا مطرح کرد. در اینجا اعلام می‌کنم بنای دولت در همکاری صمیمانه و هم‌افزایی برای پاسخ به مشکلات مردم است.

 

ربیعی ادامه داد: در کنار کرونا تحریم‌های کاخ سفید و یک وضعیت بی‌سابقه را در این مدت داریم.

 

ربیعی با اشاره به عملیات روانی در کشور خاطر نشان کرد: امروز باید همه نهادهای مدنی در جامعه کنار هم قرار گیریم، وقتی سخن از عملیات روانی مردم به دو نمونه اشاره میکنم. چندین بار گفتم دولت بنایی بر افزایش گازوئیل نداریم، اما باز هم در فضای مجازی مشاهده می کنیم در هفته صدها مطلب بر روان جامعه منتشر می شود.

 

وی خاطرنشان کرد: تصور می‌کنم هوشیاری رسانه ها مسیری است که باید در کنار هم قرار گیریم، بنای دولت همکاری صمیمانه و متواضعانه با همه دستگاه ها و قوا است.

 

سخنگوی دولت گفت: با فشارهای تحریم، صنعت ما مسیرهای جدیدی در تولید پیدا کردیم و با ممنوع کردن واردات ۲ هزار قلم کالا شرکت های دانش بنیان جدیدی ایجاد شده است.

 

وی تصریح کرد: به قول کنش‌گران صنعت، ایران در حال تبدیل شدن به یک کارخانه بزرگ تولیدی است و ما حداقل در فولاد و مس باید به 10 درصد افزایش تولید برسیم.

 

ربیعی با اشاره به اینکه در سال ۹۹،  ۲/۲ میلیارد دلار طرح به بهره برداری می رسد، گفت: ایمیدرو کارش را در مناطق محروم شروع کرده و برنامه هایش به ثمر رسیده است.

 

وی با تاکید بر اینکه صادرات کشور در زمینه صنعت رشد داشته است، گفت: با طرح های دولت در سال ۹۹ چهل هزار ایجاد شغل مستقیم انجام می شود.

 

سخنگوی دولت با اشاره به اینکه طبق گزارش وزیر بهداشت، کشور در ساخت واکسن کرونا به موفقیت هایی دست یافته است، افزود: در دارو‌های نو ترکیب به سمت تولید رفتیم.

 

وی تصریح کرد: ۲۶ درصد سرمایه‌گذاری ها در مناطق محروم بوده است. آمارها نوید ایجاد ۲۰۰ هزار شغل تا ۱۴۰۰ را می‌دهد.

 

ربیعی درباره وضعیت شیوع کرونا در کشور گفت: کرونا در خوزستان به ثبات نسبی رسیده اما امکان بازگشت است. در ستاد کرونا مطرح شد که مهمترین علت افزایش ابتلا به کرونا، عادی شدن آن است و یکی از علل شیوع آن، پنهان کردن بیماری از طرف بیماران است.

 

وی خاطرنشان کرد: اردیبهشت متوسط همکاری در مقابله با کرونا به ۸۸ درصد رسیده بود، اما الان ۲۰ درصد کاهش داشته است. از ۱۵ تیرماه استفاده از ماسک در مناطق سرپوشیده قرمز و نارنجی اجباری خواهد بود.

 

سخنگوی دولت گفت: توزیع ماسک ارزان قیمت با همکاری شهرداری ها و وزارت صمت انجام خواهد شد. ظرفیت ماسک صنعتی به ۵ میلیون در روز رسیده است. برای تصمیمات منطقه‌ای استانداران می‌توانند تصمیم و به اطلاع ستاد ملی مبارزه با کرونا می رسانند.

 

ربیعی خاطر نشان کرد: ما درخواست داریم همه به پویش استفاده از ماسک بپیوندند.

 

وی اضافه کرد: از ابتدای سال ۹۹، ۴۵۰ میلیون لیتر نفت به روستاهای تا ۲۰ کیلومتر مرزها برای صادرات داده می شود. ۲۰ درصد از ارزش ریالی صادرات نفت به استانهای مرزی، به صورت ۸۰ درصد واریز به حساب خانوارها و صرف ۲۰ درصد برای اشتغال و برنامه های حمایتی خواهد بود.

 

سخنگوی دولت تصریح کرد: خوشبختانه تا امروز ۴۱۸۵ تن گندم خریداری شده که ۹۸ درصد از مطالبات گندمکاران و ۶۹ درصد مطالبات کلزا کاران پرداخت شده است.

 

وی در مورد جدیدترین دارایی های دولت برای وارد شدن به بازار سرمایه خاطر نشان کرد: شرایط پذیرش در بورس به یک ماه رسیده است و عرضه بلوکی یک صندلی پالایشگاه تبریز و یک صندلی شرکت سرمایه گذاری امید در آینده و  عرضه اولیه هلدینگ سیمانی تامین اجتماعی فردا در بورس صورت می‌گیرد./ فارس

ارسال نظر